twee-onder-één-kapwoning

Type Pagodespreeuw

Bouwnrs. 11 t/m 18

Twee-onder-één kapwoning

Pagodespreeuw

Midden in Spreeuwenhof liggen acht geweldige twee-onder-één-kapwoningen, onder de naam Pagodespreeuw. Overal ziet u prachtige echo’s van de jaren ’30: mooie vlakverdeling in de vensters, oranjerode baksteen met een antracietgrijze plint en de overstekende dakranden die zo typerend zijn voor die periode. Tegelijkertijd is er gedacht aan moderne zaken als een warmtepomp en zonnepanelen. We leiden u graag even rond!

Indeling

Begane grond Pagodespreeuw

U kiest zelf hoe u binnenkomt: via de voordeur, of vanuit de aangebouwde extra diepe berging lekker warm en droog binnendoor. In beide gevallen komt u uit in de hal, met toilet, meterkast en onder de trap genoeg ruimte voor een handige kast. Nog één deur passeren en u staat in de keuken, met uitzicht over uw straat. De heerlijke woonkamer bestrijkt de volle breedte van het pand. Heel fijn zijn ook de dubbele openslaande deuren, zodat u met het grootste gemak de zonnige tuin in stapt.

Wilt u er uw eigen draai aan geven? U kunt bijvoorbeeld de kanteldeur van de berging vervangen door een chique houten kozijn met dubbele deuren. Of een deel van die berging bij de woonkamer betrekken.

Eerste verdieping Pagodespreeuw

Op de 1e verdieping treft u 3 fijne slaapkamers en een ruime badkamer met douche, bad, wastafel en tweede toilet. Als u wilt kunt u hier ook een tweede wastafel laten plaatsen. En de master bedroom is zo ruim dat u daar een fijne inloopkast zou kunnen maken.

Tweede verdieping Pagodespreeuw

Doordat u de kap deelt met de directe buren en hij dus aan één kant de volledige nokhoogte houdt, is de zolderverdieping verrassend ruim. U kunt hem naar eigen inzicht indelen. Nog ruimer wordt het, als u hier kiest voor een dakkapel.

Voor een dakraam, comfortabele vaste trap en een wasmachineaansluiting hebben wij al gezorgd. U vindt hier ook de boiler, warmtepomp en de mechanische ventilatie.

Eigenschappen

TypePagodespreeuw
Kaveloppervlakte 252 m2
Woonoppervlakte 140 m2
Inhoud (excl. berging)541 m3
Slaapkamers3
Tuinligging ZO of NW

De tien pluspunten van de Pagodespreeuw:

  1. Heel veel ruimte voor heel veel woonplezier
  2. Ruimte voor inloopkast in de hoofdslaapkamer
  3. Grote zolder met ruimte voor 2 extra slaapkamers
  4. Dubbele deuren die openslaan naar de tuin
  5. Heerlijke ruime achtertuin 
  6. Parkeerplaats op eigen terrein en garage
  7. Energiezuinige warmtepomp en zonnepanelen
  8. Hardhouten kozijnen
  9. Keramische pannen
  10. Mooie contrasterende details in het metselwerk

Plattegronden

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Diverse opties

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Binnendoor van de hal naar de berging en andersom

Interactieve Kavelkaart

Spreeuwenhof