twee-onder-één-kapwoning

Type Purperspreeuw

Bouwnrs. 5, 6, 8 & 9

Twee-onder-één-kapwoning

Purperspreeuw

Dat is nog eens fijn thuiskomen: uw eigen stijlvolle twee-onder-één-kapwoning heeft een stenen berging, een perfecte overnachtingsplek voor uw auto. De Purperspreeuw is een fantastisch huis met extra veel ruimte op de tweede verdieping, dankzij de recht opgetrokken zijgevels. We bouwen er in totaal vier, die samen met drie vrijstaande huizen aan de bestaande Bosstraat liggen.

Indeling

Begane grond Purperspreeuw

Net als bij alle huizen in Spreeuwenhof heeft de grote aangebouwde berging van de Purperspreeuw een groendak. Dat is isoleren op de meest gezonde manier. Vanuit de berging (die u natuurlijk ook als garage kunt gebruiken) kunt u binnendoor naar de hal met toilet. Extra bergruimte nodig, bijvoorbeeld voor proviand? Hier in de hal maken onze bouwers graag een trapkast voor u.

U passeert nog één deur en dan staat u in de grote open keuken. Wat een heerlijkheid, zo’n enorm werkoppervlak. Als u zich los kunt maken van de luxe kookplek, draait u zich om naar de zonnige woonkamer die ruim 5,5 meter breed is. Daar maken de openslaande deuren de drempel tussen huis en tuin nog lager, zodat u volop kunt genieten van het betere buitenleven. En dat is hier extra aantrekkelijk, met die grote achtertuin op het zonnige zuidwesten.

Eerste verdieping Purperspreeuw

Twee slaapkamers met uitzicht over de tuin en één kamer aan de voorzijde. Hier is genoeg ruimte voor een mooie inloopkast. Dan vindt u hier nog een badkamer met douche, toilet, wastafel en een ligbad voor luxe, luie verwenmomenten. Nooit meer file in de badkamer? Kies dan voor een tweede wastafel.

Tweede verdieping Purperspreeuw

Een vaste trap leidt u naar de zolder. Wat een zee van ruimte! We zijn benieuwd wat u daarmee gaat doen. We zorgen in ieder geval dat u hier, vlak bij de warmtepomp, de boiler en de mechanische ventilatie ook uw wasmachine en droger kwijt kunt.

Hebt u al ideeën voor alle overgebleven meters? Denk ook eens aan een dakkapel. Daarmee creëert u nog meer plaats voor logés of een fijne hobbyruimte, bijvoorbeeld.

Eigenschappen

TypePurperspreeuw
Kaveloppervlakte 277 - 282 m2
Woonoppervlakte 144 m2
Inhoud (excl. berging)557 m3
Slaapkamers3
Tuinligging ZW

De tien pluspunten van de Purperspreeuw:

  1. Heel veel ruimte voor heel veel woonplezier
  2. Uitzicht op de historische Bosstraat
  3. Ruimte voor inloopkast in de hoofdslaapkamer
  4. Grote zolder met ruimte voor 2 extra slaapkamers
  5. Dubbele deuren die openslaan naar de tuin
  6. Heerlijke tuin op het zuidwesten
  7. Parkeerplaats op eigen terrein en garage
  8. Energiezuinige warmtepomp en zonnepanelen
  9. Hardhouten kozijnen en keramische pannen
  10. Mooie contrasterende details in het metselwerk

Plattegronden

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Diverse opties

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Wat een zee van ruimte onder de stoere kap

Interactieve Kavelkaart

Spreeuwenhof