vrijstaande woning

Type Mandarijnspreeuw

Bouwnrs. 4, 7 & 10

Vrijstaande woning

Mandarijnspreeuw

Aan de bestaande Bosstraat bouwen we drie keer een schitterende vrijstaande dorpsvilla: de Mandarijnspreeuw. Bouwnummer 10 is het spiegelbeeld van bouwnummers 4 en 7. En alle drie hebben ze een fantastische tuin op het zuidwesten, met volop zon.

Qua materiaalkeuze en kleurgebruik zijn deze drie villa’s identiek: roodbruine baksteen met zwarte dakpannen en helderwitte kozijnen. Kijkt u even mee?

Indeling

Begane grond Mandarijnspreeuw

Op de begane grond krijgt u een oprit met genoeg ruimte voor twee auto’s. Maar dan is daar ook nog de stenen berging met dubbele openslaande deuren, ruim genoeg om te dienen als slaapplaats voor uw bolide. En wat een mooie milieuvriendelijke details zijn hier te vinden: op de berging ligt een sedumdak. En een warmtepomp zorgt voor comfort op een duurzame manier.

Met de entree midden in de zijgevel ontstaat een gezellige U-vormige begane grond. De woonkamer is gelegen aan de straatkant met zicht op de oude bomen en de historische panden aan de Bosstraat. Aan de tuinkant vindt u de riante open eetkeuken.

Wilt u extra leefruimte? Dat kan. Al bij de bouw kunnen we de Mandarijnspreeuw aan de achterkant voorzien van een aanbouw over de hele breedte van het huis.

Eerste verdieping Mandarijnspreeuw

Op één hoog vindt u drie slaapkamers. De grootste is, hopen we toch, voor uzelf. Kijk eens, eindelijk ruimte voor zo’n mooie inloopkast! De twee andere kamers zijn ideaal voor kinderen, logés of als werkruimte.

Ook heel prettig: u hebt hier een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Alle kamers op deze verdieping liggen knus onder het begin van de schuine kap. Met in de ouderslaapkamer zelfs genoeg ruimte voor een inloopkast. En wat zult u genieten van de riante badkamer, compleet met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Nog mooier wordt het met een dakkapel in de badkamer. Lijkt het u wat? Onze bouwers nemen graag de mogelijkheden met u door.

Zolder Mandarijnspreeuw

Via een ruimtebesparende vlizotrap komt u op de goed geïsoleerde zolder. Met een raampje voor en achter en een dakraam voor extra lichtinval. Hier biedt de Mandarijnspreeuw u flink wat ruimte voor kampeerspullen, SUP boards en logeermatrassen.

Eigenschappen

TypeMandarijnspreeuw
Kaveloppervlakte 357 - 367 m2
Woonoppervlakte 117 m2
Inhoud (excl. berging)507 m3
Slaapkamers3
Tuinligging ZW

De tien pluspunten van de Mandarijnspreeuw:

  1. Vrijstaand, dus lekker lichtinval
  2. Tuin op het zonnige zuidwesten
  3. Ruime slaapkamers
  4. Handige aangebouwde berging
  5. Royale ouderslaapkamer met ruimte voor een inloopkast
  6. Slim ingedeeld, u maakt optimaal gebruik van de ruimte
  7. Met ligbad, tweede toilet en een handige wasruimte
  8. Energiezuinige warmtepomp en zonnepanelen
  9. Hardhouten kozijnen en betonnen pannen
  10. Mooie vlakverdeling in de ramen

Plattegronden

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Diverse opties

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Een mooie villa met een tuin die alle zon vangt

Interactieve Kavelkaart

Spreeuwenhof