vrijstaande woning

Type Marmerspreeuw

Bouwnrs. 2 & 3

Vrijstaande woning

Marmerspreeuw

Twee prachtige dorpsvilla’s, met dezelfde plattegrond maar toch ieder hun eigen gezicht. Bouwnummer 3 valt op door de mooie donkere dakpannen. En bij bouwnummer 2 van de Marmerspreeuw zijn de penanten links van de voordeur bijzonder. Twee banen uitstekend metselwerk, die eruitzien als ranke pilaren. Het maakt uw entree extra elegant.

De Marmerspreeuw is qua indeling vrijwel identiek aan de Koningsspreeuw, maar dan met een compleet schuine kap, ook aan de voorzijde. Met de krachtige zonnepanelen op het zijdak wekt u een goed deel van uw eigen stroom op. Die gebruikt u onder andere voor de vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Heerlijk warm, zonder radiatoren.

Indeling

Begane grond Marmerspreeuw

Aan de zijkant van de Marmerspreeuw vindt u een solide stenen berging met milieuvriendelijk groendak. Wilt u uw berging net iets chiquer binnengaan? Wat dacht u van dubbele openslaande deuren? Extra bergruimte kan ook, onze bouwers maken de berging met alle plezier langer voor u en kunnen hem ook isoleren.

En zo staat u dan in het woonhuis, met een zee aan ruimte. De woonkamer is ruim 6,6 meter breed en dankzij de open keuken is de benedenverdieping op het langste punt meer dan 10 meter diep. Vanuit de riante woonkamer stapt u via de openslaande deuren uw achtertuin in. Laat het betere buitenleven maar beginnen!

Eerste verdieping Marmerspreeuw

Op de 1e verdieping ziet u op de overloop vier deuren. Achter drie daarvan gaan ruime slaapkamers schuil. De vierde geeft toegang tot een lekker ruime badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Maar kijk op de overloop nog eens om u heen en geniet: door de vide-achtige open verbinding met de hal beneden is dat een fijne, lichte ruimte.

Tweede verdieping Marmerspreeuw

Onder de schuine kap vindt u een knusse zolder, die zeker zijn praktische waarde heeft. Hier staat de Cv-installatie en zitten bijvoorbeeld de aansluitingen voor de wasmachine. En in de lagere schuine delen kunt u verrassend veel spullen opslaan.

Eigenschappen

TypeMarmerspreeuw
Kaveloppervlakte 362 - 378 m2
Woonoppervlakte 176 m2
Inhoud (excl. berging)650 m3
Slaapkamers3
Tuinligging NW

De tien pluspunten van de Marmerspreeuw:

  1. Ruimte, ruimte en nog eens ruimte
  2. Vrijstaand, dus lekker licht
  3. Extra veel ruimte op de tweede verdieping
  4. Dubbele deuren die openslaan naar de tuin
  5. Stijlvolle jaren ’30 details
  6. Ligbad en vrijhangend toilet in de badkamer
  7. Energiezuinige warmtepomp en zonnepanelen
  8. Mooie keramische pannen worden toegepast
  9. Hardhouten kozijnen
  10. Mooie details in metselwerk en gevelbekleding

Plattegronden

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Diverse opties

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Laat de zonnepanelen stilletjes hun werk doen en geniet

Interactieve Kavelkaart

Spreeuwenhof