Laatste nieuws

Voortgang werkzaamheden

De 2 vrije bouwkavels, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen die dit plan rijk is, zijn verkocht. De voormalige basisschool “De Zwerm” die op de locatie stond, is inmiddels gesloopt en het terrein is bouwrijp gemaakt. Aannemingsbedrijf Kuin en Toolstra Bouwbedrijf zijn gestart met de aanleg van de funderingen.

 

 

 

...

09-01-2023

Bouw nadert voltooing

De laatste woningen zijn onlangs opgeleverd, waarvan er enkele inmiddels al worden bewoond. 

...

24-05-2022

Hoogste punt bereikt

Op 16 mei werd het hoogste punt bereikt in plan Spreeuwenhof Een feestelijk moment voor de 20 kopers van de woningen die momenteel worden gebouwd.

...

15-02-2022

De bouw is in volle gang

Aannemingsbedrijf Kuin en Toolstra Bouw zijn inmiddels al een aantal weken bezig met de bouw van dit mooie nieuwbouwproject.

...

10-01-2022

Voortgang werkzaamheden

De 2 vrije bouwkavels, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen die dit plan rijk is, zijn verkocht.

...

11-10-2021

Sloop in volle gang

De voormalige school "De Zwerm" wordt momenteel gesloopt.

...

31-08-2021

Start sloop en bouwrijp maken

Vanaf week 36 start Schadenberg Infratechniek (www.Schadenberg.nl) met de voorbereidingen voor het slopen van de voormalige school De Zwerm.

...

24-06-2021

Voorbereidingen start sloopwerkzaamheden en bouwrijp maken

Het bestemmingsplan is onherroepelijk, de contracten zijn getekend en de voorbereidingen zijn in volle gang om begin september te kunnen starten met de sloop van de voormalige school “De Zwerm” en het terrein bouwrijp te maken

...

22-06-2021

Bestemmingsplan van nieuwbouwplan Spreeuwenhof te Winkel is onherroepelijk!

Het bestemmingsplan van nieuwbouwplan Spreeuwenhof te Winkel is onherroepelijk!

...

22-04-2021

De verkoop van Spreeuwenhof is gestart

In verband met het Coronavirus houden wij geen verkoopdag. U kunt zich nu digitaal inschrijven via de button “inschrijven”!

...

28-04-2020

Projectontwikkelaar USP Vastgoed en gemeente Hollands Kroon tekenen contracten voor woningbouwplan

Bericht Gemeente Hollands Kroon - 28 april 2020 Afgelopen dinsdag 28 april hebben Frank Nannings, directeur van USP Vastgoed, en Theo Groot, wethouder van gemeente Hollands Kroon, de contracten getekend voor de komst van een woningbouwplan aan de Bosstraat in Winkel. Begin februari van dit jaar werd bekend gemaakt dat USP Vastgoed de openbare inschrijving heeft gewonnen voor een woningbouwplan op de plek van voormalige basisschool De Zwerm. Hier worden straks twaalf 2-onder-1 kapwoningen en acht vrijstaande woningen gerealiseerd. De gemeente Hollands Kroon verkoopt deze circa 9.000 m2 grond aan USP en verleent medewerking aan dit plan. Door de ondertekening van de contracten is een nieuwe mijlpaal bereikt en kan doorgepakt worden met het winnende plan.

...

06-04-2020

Tot standkoming projectnaam

Donderdag 2 april 2020 heeft USP Vastgoed het startsein gegeven voor de woningbouwontwikkeling op het terrein van de voormalige obs De Zwerm in Winkel. Hiervoor is Evelien Minnes-Otten, inzender van de projectnaam “SPREEUWENHOF”, op locatie in het zonnetje gezet met een dinercheque.

...

04-02-2020

Winnende plan komt van USP Vastgoed voor oude school te Winkel in gemeente Hollands Kroon

USP Vastgoed mag woningen gaan bouwen op de locatie van de voormalige basisschool De Zwerm in Winkel. USP Vastgoed diende het winnende plan in bij een openbare inschrijving. Er komen in totaal 20 nieuwe woningen op deze locatie, onderverdeeld in twaalf 2-onder-1 kapwoningen en 8 vrijstaande woningen. Dit plan kreeg ook de hoogste beoordeling van de omwonenden, die in de jury zaten.